Békés Transzfer - Békéscsaba reptéri transzfer

Békéstranszferről

Békéscsaba transzfer

Egyre gyorsuló világunkban az utasok egyre magasabb színvonalú, egyre magasabb minőségű és egyre pontosabb utaztatást várnak el a szolgáltatóktól. A piaci igényeket és a saját személyes tapasztalatainkat is alapul véve, a Gardaland Kft. kibővítette portfólióját a Békés Transzfer személyszállítási szolgáltatással, melynek fő profilja az repülőtéri transzfer, vagy elterjedtebb néven „Airport Shuttle” utaztatás.

Célunk, hogy mindezt versenyképes árainkkal, megbízhatóságunkkal és magas minőségünkkel biztosítsuk utasaink számára. Nekünk a privát szektor ugyan olyan fontos, mint az üzleti szféra, ezért nem teszünk különbséget utasaink között. Ön ugyan abban a figyelemben részesül, mint a többi utas.


Tevékenységek

  • Személyszállításra tervezett 8 fős luxus jármű
  • Közvetlen otthonától a reptérig
  • Garantáltan nem lesz gondja poggyászaival
  • Nem kell aggódnia az esetleges késések miatt
  • Nincs szükség több szállítási eszközre
  • Igény esetén privát transzfer szolgáltatás

Áraink

Reptéri transzfer Békéscsaba

Az általunk kiállított díjak a normál utazási feltételekhez igazítottak, melyek tartalmazzák egy főre egy kis táska és egy utazópoggyász szállítását.


Kapcsolat


Privát Transzfer

Reptéri transzfer Békéscsaba

Amennyiben Ön egyedül szeretne utazni, nem szívesen alkalmazkodik más utasokhoz, vagy csak meg szeretné ragadni az alkalmat, hogy az utazás időtartama alatt partnereivel tárgyalásokat folytasson, úgy lehetőséget biztosítunk egyéni, úgynevezett Privát transzferszolgáltatásra.

A Privát Transzfer szolgáltatás nem csak a repülőtéri szállításra vonatkozik, hanem előre egyeztetett útvonalon.

Az ilyen jellegű szolgáltatás megrendelése esetén, a pontos árainkról kérjük érdeklődjön személyesen: 5600 Békéscsaba, Gyár u. 4, telefonos ügyfélszolgálatunknál,+36 20 424 2762 vagy kérjen árajánlatot az info@bekestranszfer.net e-mail címen.