Gardaland  
 
 


 
Bérelhető, kölcsönözhető, kiadó mobil WC, mobil konténerek, szaniter konténerek, mobil kézmosók, azok felügyelete is
 

 

A Gardaland Kft elsősorban Békés-megyében, (Békés-megye településein), továbbá Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (településein) mobil WC, mobil konténer, komplex mobil eszköz, valamint ezen tevékenységhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat nyújtó társaság.

 

 


A Gardaland Kft a 2010-es profilbővítést követően folyamatosan azon dolgozik, a megrendelők igényeinek rendszeres szondázása mellett, hogy partnereink teljes körű megelégedésével működjön. Folyamatos segítséget nyújtva a partneri kapcsolatunk révén is a rendezvényszervezőknek fesztiválok, sportesemények, koncertek, családi, szabadtéri rendezvények stb. alkalmával.

 

 


Kiemelt célunk, hogy a meglévő és leendő ügyfeleink részére a lehető legjobb, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk az alábbiakkal:

 1. megrendelőbarát, személyre szabott, egyedi, rugalmas megoldások
 2. teljes kínálati paletta
 3. hatékony logisztika
 4. minőségi és higiénikus szolgáltatások
 5. jól képzett, a munkájára sokat adó, szakemberek
 6. környezetbarát megoldások, elhivatottság

 

Partnereink által a megbízók számos mobil higiéniai, és szaniter mobil eszköz és szolgáltatás lehetősége között választhatnak (mobil konténer, mobil WC és más mobil eszközök kölcsönzése), ha a Gardaland Kft-vel kerülnek kapcsolatba.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 

 • Mobil WC kézmosóval (standard, VIP, mozgássérült)          
 • Szaniter konténerek
 • Igény esetén irodakonténerek
 • Egyéb mobil eszközök (kézmosó, piszoár) bérbeadása,      

valamint,

 • Szennyvízszippantás
 • Tisztítás, karbantartás, felügyelet

Békéscsabai telephelyünkön végezzük a megrendelések lebonyolítását, valamint a szükséges logisztikai feladatok összehangolását, a megbízók határidőre megrendelt igényeinek megfelelően a szállítási, kihelyezési feladatokat a lehető legrövidebb úton és legkedvezőbb áron tudjuk megoldani.

Kifejezett stratégiánk, hogy szolgáltatásaink választékát állandóan bővítsük, valamint piaci lefedettségünket mind jobban kiterjesszük. Így a mobil WC, mobil konténerek bérbeadás mellett folyamatosan új mobil eszközökkel, új szolgáltatásokkal bővítjük kínálatunkat. Ügyfeleink lehető legjobb megelégedésére törekedve.

Amennyiben Ön magas minőségi szolgáltatási színvonalat igényel, keres, akkor lépjen kapcsolatba velünk!

A Gardaland Kft a piaci igényekhez igazodó, megfelelő kínálatú mobil WC, mobil illemhellyel rendelkezik, így mindig a támasztott igényekhez és elvárásoknak legoptimálisabban megfelelő megoldásokat tud nyújtani partnerei révén, megrendelői részére.


Megbízóink biztosak lehetnek benne, hogy bármelyik termékünket is választják a palettánkról, a kiszállított mobil WC-eszköz, illetve a mobil konténer mindig esztétikus megjelenésű, tiszta, higiénikus, tökéletesen felszerelt állapotú.


Valamennyi mobil illemhelyünkben van kézmosási lehetőség, tükör, a látogatók tiszta, rendezett körülmények között találják magukat. A mobil WC, mobil konténerek tisztítása során környezetbarát megoldásokat alkalmazunk, valamint igény esetén jól képzett, kulturált megjelenésű, segítőkész személyzetet is biztosítunk.


Ügyfeleink külön igényeinek megfelelően a több napos eseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez a mobil WC, mobil konténer, mobil eszközök bérbeadásán túl, takarító, tisztító és felügyelő személyzetet is tudunk biztosítani, ezzel is megkönnyítve a szervezőmunkát.


Szolgáltatásunk minőségének szigorú belső ellenőrzése biztosítja az állandóan magas teljesítményi színvonalat.

MOBIL ESZKÖZÖK FELSZERELTSÉGE:

 

Standard mobil WC                                                                                 

-          Kézmosó (20 literes kapacitás);

-          Piszoár                      

-          Plusz WC ülőke és lecsukható tető

-          Szinte valamennyiben ruhaakasztó

-          Tükör

-          Szagelvezető cső

-          Női/Férfi WC megkülönböztető jelzés

 

Mozgássérült mobil WC

 A mozgáskorlátozott emberek szükségleteinek lehető legjobb kielégítése érdekében a speciális kialakítású fülke az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik az alap felszereltségen kívül:

 1. 360 fokban forgást biztosító belső tér           
 2. 180 fokban nyitható ajtó
 3. A talajjal azonos szinten lévő, csúszásmentes padló

A használók speciális helyzetére való tekintettel a mozgássérült mobil WC-be kézzel működtethető kézfertőtlenítőt helyeztünk el.

 

A megrendelői igényekhez igazodva az alábbi szaniter konténertípusokkal állunk rendelkezésre, melyeket rövid és hosszabb távra is kölcsönözhetők a készlet erejéig:

 

Daruzható mobil konténerek:

 

5-ös mobil WC konténer


   

 

 

                                                                                           

     Felszereltség:

-          Külön férfi, női bejárat: 2 db egyszárnyas ajtó

-          Férfi rész: 2 db WC kabin, 3 db piszoár, 1 db mosdó

-          Női rész: 3 db WC kabin, 1 db mosdó

-          Valamennyi kézmosó felett tükör, piperepolc

 

 

 

3-as mobil WC konténer

                                                                       
 


                                                                                               

     Felszereltség:

-          3 db WC kabin

-          2 db piszoár                   

-          2 db kézmosó

-          Valamennyi kézmosó felett tükör, piperepolc

 

Vontatható konténer:

 

 Utánfutós mobil WC konténer 6-os

        Felszereltség:

-          Külön férfi, női bejárat: 2 db egyszárnyas ajtó

-          Férfi rész: 3 db WC kabin, 3 db piszoár, 1 db mosdó

-          Női rész: 3 db WC kabin, 1 db mosdó

-          Valamennyi kézmosó felett tükör, piperepolc

 

Igény esetén:

 mobil-zuhany, vegyes szaniter, mosdó, VIP, irodakonténerek is megrendelhetők!

 

Mobil kézmosó

A vendéglátó sátrak, egységek, pavilonok közvetlen közelében, vagy akár a mobil piszoárok mellett ajánljuk figyelmébe különálló mobil kézmosók elhelyezését.

 

 


Az összeállított egység:

 • Általában 2 db kézmosóból áll, egymásnak háttal telepítve
 • 170 literes tisztavíz - és szennyvíz kapacítás / egység
 • Lábpumpával működtethető

Igény esetén a mobil kézmosókat papírkéztörlővel és folyékony szappannal is el tudjuk látni.

 

A munkánkkal kapcsolatban az egyik legfontosabb szempontként jelentkezik a környezetvédelem, amit a Gardaland Kft a napi működése során mindig szem előtt tart. Kiemelten nagy figyelmet fordítunk a higiéniára, a tisztaságra és a mobil WC kabinok, és mobil konténerek esztétikus megjelenésére. Cégünk elhivatottságának megfelelően a legjobb minőségű, hatásfokú környezetbarát termékeket használjuk.

Ürítő autó

 

                              


A mobil WC-k, mobil piszoárok, a mobil kézmosók ürítéséhez saját tartálykocsi, 1 m3-es szennyvízszippantó autó áll rendelkezésre. A jármű nagy előnye, hogy kis mérete miatt nagyobb rendezvények gyors és hatékony kiszolgálását is könnyen lehetővé teszi, mozgékonyságával minden elzárt területre el tud jutni.

 

Fontos információk a konténerek használatával kapcsolatban

 

A szaniter, illetve a mobil konténerek működéséhez áramellátás, víz, csatorna csatlakozás, iletve szennyvízközmű vezeték, illetve kiépített akna szükséges.


Az elektromos hálózatra történő rákötés előtt valamennyi konténert kötelező védőföldeléssel ellátni. A konténereknek általában 3-5 kW áramigénye van, hálózati víznyomás, 3/4 colos víz és 110-es szennyvízcső csatlakozás szükséges a kiépített hálózatra, vagy aknára az előírás szerinti működéshez.


A csatorna csatlakozásnak átlagban 5 méteren, illetve a víz és árambetápnak 10 méteres körzeten belül kell lennie. Amennyiben a közmű csatornák a fentiekben megadott távolságokon kívülre esnek, a kiépítés további költségvonzattal jár, ami a megbízót terheli.


A mobil konténereket egyenes talajra kell telepíteni, lehetőleg beton, fa, vagy fém alátétre kell helyezni őket, hogy ne érintkezzenek közvetlenül a földdel.

 

A mobil konténerek bérléséhez közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások

 

Konténertisztítás 

A megrendelőink igényei alapján az elvárt higiénia biztosítása érdekében, a Gardaland Kft szakképzett munkatársakat biztosít, akik rendszeresen felügyelik a mobil konténerek tisztaságát, és amikor szükséges tisztítást végeznek, illetve feltöltik a használatban lévő kiegészítő eszközöket.


Hibaelhárítás, beüzemelés

Szakképzett vízvezeték- és villanyszerelő kollégáink állnak rendelkezésre a mobil konténerek kitelepítésekor a bekötések elvégzése során, valamint külön igény esetén rendelkezésére állunk a kihelyezés ideje alatt felmerülő problémák - esetleges dugulás elhárítás, valamint az elhasználódott eszközök pótlása – elhárítása során.

 

Gardaland Kft. | Telephely: 5600 Békéscsaba, Gyár u. 4. | info@gardaland.hu | www.gardaland.hu